10% KORTING MET CODE NV2024 | Gratis verzending in Nederland en België

Hoe werkt het?

 

HOE HET WERKT
We hebben het bestelproces van onze huisdierenportretten zo snel en gemakkelijk mogelijk gemaakt. Eigenaren van huisdieren hebben vaak hun handen vol, dus het was belangrijk voor ons om het bestelproces heel eenvoudig te maken.

STAP 1 - PLAATS JE BESTELLING
Kies de portretstijl voor je hond of kat. We hebben verschillende stijlen portretten zodat je de stijl kunt kiezen die bij je past. 
Kies je opties en upload een goede foto van je hond of kat (of ander dier) met behulp van de uploadknop op de product pagina. Zorg ervoor dat je foto voldoet aan onderstaande fotorichtlijnen! 
Voeg toe aan winkelwagen en plaats je bestelling.

STAP 2 - DE CREATIE VAN JE SCHILDERIJ
• Onze deskundige ontwerpers maken je gepersonaliseerde huisdierenportret met zorg en aandacht.
• We gebruiken een tablet met tekenpen en computer. Alle lijntjes op de foto worden getraceerd om vervolgens het ontwerp van details te voorzien. Hierdoor zijn we in staat om aanpassingen te maken aan het ontwerp. We zijn een digitaal ontwerpteam. 
• We zullen je een mail sturen zodra het schilderij klaar is zodat je het kunt  beoordelen. Mocht je niet helemaal tevreden zijn dan passen we het ontwerp graag aan. STAP 3 - BEDRUKKEN EN VERZENDEN
• We drukken je unieke huisdierenschilderij op het gekozen product.
• Zodra we een laatste kwaliteitscontrole hebben uitgevoerd, verpakken en verzendenwe je bestelling zorgvuldig.
• Je ontvangt het volgnummer van je pakket zodra dit beschikbaar is.


FOTO RICHTLIJNEN - FOTOTIPS VAN ONZE EXPERTS!
• Neem je huisdierfoto op ooghoogte met je huisdier.
• Het werkt het beste als het huisdier wegkijkt van de camera.
• Probeer er een close-up van te maken, zodat we de unieke details van je huisdier kunnen zien.
• Natuurlijk daglicht buiten resulteert altijd in de beste foto's. Probeer slechte verlichting te voorkomen!
• Upload geen wazige foto's
• Zorg dat er geen oren uit het frame zijn!

Let op: we gebruiken de exacte foto die je bij je bestelling uploadt tijdens ons ontwerpproces. Zorg er dus voor dat de hoek goed werkt met het door jou gekozen portretsjabloon, dat de vachtkleur echt is en dat je over het algemeen tevreden bent met de foto die je uploadt. We proberen ons te houden aan eventuele opmerkingen die aan bestellingen zijn toegevoegd, maar kunnen dit niet garanderen. Bijv. we kunnen inderdaad rode ogen verwijderen, maar we kunnen de mond van je huisdier niet openmaken als deze op de foto is gesloten.

Als we een foto ontvangen die niet aan onze richtlijnen voldoet, kunnen we niet garanderen dat de uiteindelijke bewerking uitkomt zoals je dat wilt. We kunnen in deze gevallen geen vervangingen aanbieden, dus neem de tijd om een ​​goede foto te maken.

Alle voorbeelden op de site zijn gemaakt van foto's van hoge kwaliteit. Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de door jou verstrekte foto voldoet aan onze richtlijnen. Als dit niet het geval is, zullen we ons best doen om een ​​afwerking op hoog niveau te produceren. 

Handgemaakt

Elke bestelling wordt compleet met de hand getekend en geprint.

Snelle levering

Je bestelling wordt veilig en snel verzonden met PostNL in Nederland en België.

Altijd veilig afrekenen

Betaal veilig met iDEAL, Bancontact, Giropay, Sepa, Sofort, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna.