10% KORTING MET CODE NV2024 | Gratis verzending in Nederland en België

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendtijden en hoeveel kost het?

Normaal gesproken kunt u uw kunstwerk binnen 7 en 10 dagen aan huis verwachten. Besteld u alleen het digitale bestand van het kunstwerk dan zal dit zo'n 3 tot 5 dagen zijn.

De verzendkosten zijn gratis. Mocht u meer willen weten dan kan dat op onze verzendpagina.

Hoe worden de schilderijen gemaakt?

We schilderen niet vanaf nul.

Wij zijn een digitale ontwerpstudio en we maken gebruik van professionele fotobewerkingstechnieken, en een aantal complexe penseelstreken en overvloeiprocessen om van uw originele foto een dierenportret te maken.

Kan ik meerdere huisdieren op een schilderij bestellen?

Ja, dit is mogelijk. Zodra u uw foto van uw hond of kat hebt geuploadt kunt u bij de opties kiezen om een extra huisdier toe te voegen. Geef wel duidelijk aan welke naam bij welk huisdier hoort mocht u ook voor deze optie kiezen. Dit kunt u doen in het balkje voor de namen of bij het uitchecken in de mededelingen.

Doet u alleen honden of katten?

We kunnen elk dier afdrukken, ongeacht de soort of het ras. Tot nu toe hebben we unieke meesterwerken gemaakt voor honden, katten, vogels, paarden, micro-varkens en zelfs egels! Onze artiesten zijn ongelooflijk getalenteerd en kunnen met elk dier werken.

Is mijn foto goed genoeg?

Als je onze fotorichtlijnen hebt gevolgd, is je foto waarschijnlijk goed genoeg om te gebruiken.

- Zorg ervoor dat de foto bij goed licht wordt genomen (daglicht buitenshuis is het beste)

- Probeer de foto op ooghoogte met uw huisdier te makenZe hoeven niet naar de camera te kijken

- Probeer een close-up te krijgen, zodat we de unieke functies van uw huisdier kunnen zienZorg dat de foto niet wazig is.

- Zorg ervoor dat geen functies (bijv. Oren!) Buiten het beeld vallen - we kunnen ze niet toevoegen als ze niet in de originele foto staan.

-Zorg ervoor dat de vachtkleur op de foto niet wordt beïnvloed door slechte verlichting. Als de vacht op de foto niet nauwkeurig is in het echte leven, zal de vacht in het ontwerp dat ook niet zijn.

Maakt het uit als er dingen in de achtergrond zijn?

Nee, dit zou niet moeten uitmaken. Maak je geen zorgen als er veel dingen op de achtergrond zijn. Het is duidelijk beter als het een duidelijke achtergrond is. Maar word er niet teveel door geobsedeerd! Het maakt echt niet veel uit.

Kan ik mijn bestelling veranderen?

U kunt uw bestelling 24 uur wijzigen. Als u uw bestelling meer dan 24 uur geleden hebt geplaatst, kunnen we niet garanderen dat we deze kunnen wijzigen.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem contact op
Handgemaakt

Elke bestelling wordt compleet met de hand getekend en geprint.

Snelle levering

Je bestelling wordt veilig en snel verzonden met PostNL in Nederland en België.

Altijd veilig afrekenen

Betaal veilig met iDEAL, Bancontact, Giropay, Sepa, Sofort, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna.